Äntligen!

Communicare 2-kursen har precis kickat igång och det betyder att projektets styrgrupp nu är komplett, vilket känns skönt. Vi inledde med en gemensam frukost på Grand i måndags :-)

Välkomna till projektledargänget: Jennifer, Daniela, Amanda, Emilia, Evelina, Stina och Emma!

Jag är kursansvarig lärare för det här gänget i den projektledarutbildning som heter "Communicare 2, Projekt och ledarskap", där vi varje år antar sju - åtta sistaårsstudenter. Emelie Bäck är kursansvarig för den projektkurs som förstaårsstudenterna läser. Den börjar först om fem veckor och under dessa fem veckor ska projektledarstudenterna (kallade APs som i assisterande projektledare) etablera kontakt med sina externa kontaktpersoner (talare, sponsorer), sätta ihop projektplaner, planera kick off samt arbeta med diverse ledarskapsuppgifter.
 
Men var är Anna-Lena Bystedt, undrar kanske vän av ordning? Jag och Anna-Lena ar ju gjort detta ihop en massa gånger. Don't worry! Hon har inte helt simmat ur bild, även om hon inte arbetar med själva kurserna i vår (då hon är engagerat i ett forskningsprojekt under 2014). Anna-Lena har under hösten arbetat med program, profilering och finansiering tillsammans med mig och Emelie (och hon kommer att fortsätta arbeta med lite bokningar etc i kulisserna under VT14).
 
Programmet saknar bara några få namn och lite TLC i form av paketering och profilering. Allt hittills känns dock riktigt, riktigt bra. Det här blir en bra vår. Jag vet det.

Kommentera inlägget här :