Ett nytt gäng!

Nu har jag och Anna-Lena Bystedt välkomnat InfoPR13 till oss på MKV. Snygga, skärpta och trevliga är mitt första (heeeelt opartiska) omdöme!
 
I klassen finns hela 16 killar. Rekord! I vanlig ordning är det ganska många från Stockholmsområdet och regionalt men även från andra delar av landet (från Umeå - Kalmar om jag minns rätt). Många berättade att de sökt sig hit p g a rekommmendation och/eller utbildningen goda rykte. Sånt känns jätteroligt :-)
 
Några i nya klassen: InfoPR13! Visst ser de trevliga ut?
 
Det är många välkomnanden idag. I eftermiddag välkomnar vi (återigen jag och Anna-Lena) de studenter som ska läsa fördjupningspraktiken i höst (påbyggnadspraktik med exjobb som kan läsas efter ordinarie program). Idag hälsar också Emelie Bäck InfoPR12 och GDK12 som ska läsa Strategisk Kommunikation B välkomna. Elisabeth Stúr välkomnar tillsammans med Christina Grandien InfoPR11 och GDK11 till C-terminen. Och det var bara vi på InfoPR. Kerstin & Veronica ränner runt med listor och prickar av folk för fullt innan de ringer runt till de sista reserverna som kommer att kallas i år.
 
Nu kör vi så det ryker!
 

Kommentera inlägget här :