Praktikplatser sökes!

Nu har InfoPR12 precis börjar sitt praktikrace. De filar just nu på ansökningar och kliar sig i huvudet för att hitta de bästa ingångarna och för att klura ut vad de egentligen vill ha ut av sin praktikperiod (som pågår 20 januari - 28 mars).

De flesta vill göra praktik i Sundsvalls- eller i Stockholmsområdet, men även andra orter (då ofta hemorter) i alla delar av Sverige brukar vara aktuella (och ibland även utlandsplatser) så jag riktar ett bra tips till er kommunikatörer av alla de slag i Stockholm & Sundsvall primärt men även i övriga Sverige:

Önskar ni en InfoPR-praktikant (the best you can get) till våren så kontakta mig snarast på Facebook eller på [email protected]! Vi kan också höras på tfn 070-520 93 69.

Beskriv lite kort vad ni kan erbjuda för arbetsuppgifter och ställ gärna frågor till mig för att få reda på mer om vad ni kan förvänta er av en praktikant från just oss :-) Intervjuer innan beslut om praktik är brukligt och jag kan rådfrågas vid behov. Då så - vad väntar ni på?



Kommentera inlägget här :