MKV-konferens

En intensiv och rolig konferensdag på fina Östanskär Jakt & Konferens är över och vi är nu mitt i arbetet på dag nr 2.
 
På väg hit igår såg det ut som att den långa sommaren hade givit vika för hösten... Men vid lunch smög sig solen fram igen. Vilken härlig augusti vi har!
 
Vi som jobbar med ämnet MKV och InfoPR samlades i ett mötesrum på plan 2 och inledde dagen med lite omvärldsspaningar.
 
 
Efter att ha pratat om saker som profilering, digitala medier, det personliga tilltalet m.m. så samlades vårt gäng och lärargruppen från GDK (som också konfererar här) på den härliga relaxen för att dricka lite vin, äta ost och korv, samt basta och bubbla.
 
 
Efter relaxen begav jag mig till Nordins (huset som några av oss bor i här) för att piffa lite inför middagen.
 
 
Middagen var fantastisk! En löjromstoast, en älgkalvsfilé, en hjortronparfait och några fräcka skämt och glada skratt senare drog vi oss åter tillbaka till Nordins. Den här gången för att lagtävla i musikquizz. Tack alla kollegor för en fantastiskt rolig kväll :-)
 
 
Efter några kvalitetstimmars sömn så diskuterar vi idag på förmiddagen framtida samarbeten med GDK. Kanske kan vi göra 30-timmarsjakten (ett event som InfoPR idag gör i samarbete med MIUN Innovation) ihop någon gång?
 
 
 

Kommentarer :

#1: Emelie

Vill bara ödmjukt påvisa en viktig detalj som verkar ha missats här, Ann. Dvs att jag och Kevin fullkomligt bril-je-ra-de i musikquizet.

skriven

Kommentera inlägget här :